Menu

Grondwerk en sloopwerk

Wernsen BV is hèt bedrijf voor het sloopwerk, bouwrijp en het woonrijp maken van bouwterreinen en bouwprojecten in oa. Amersfoort, Leusden, Achterveld, Hoevelaken, Nijkerk.

Het slopen van bestaande gebouwen en het afvoeren van het puin gaat vaak vooraf aan het starten van een nieuw bouwproject. Voor elk sloop- en grondproject stellen we een doelgericht plan van aanpak op. Gedurende het project houden we nauw contact, zodat u betrokken en goed geïnformeerd blijft. Met ons moderne machinepark en eigen transport kunnen we u snel, efficiënt en flexibel van dienst zijn.

Sloopwerk

Als sloper is Wernsen BV gespecialiseerd in het afbreken van bedrijfshallen, woningen en panden. We bieden een breed scala diensten aan voor kleine en grote projecten. Wij kunnen ook asbestsanering en het verwijderen van andere milieugevaarlijke materialen voor u regelen. Dit voeren wij uit in samenwerking met erkende en gecertificeerde onderaannemers.

 

Grondwerk

Als grondwerkspecialist is Wernsen BV bedreven in het realiseren van grote grondwerken. Hierbij denken we aan het bouwrijp en woonrijp maken van nieuwbouwprojecten, utiliteitsbouw en bouwputten. Ook voor de kleinere projecten kunt u onze hulp inschakelen. Dit kan variëren van terreinverharding tot het uitgraven van uw uitbouw. De maatvoering van onze projecten gebeurd met behulp van GPS.

 

Over ons

  Vakkundig
  Veelzijdig
  Flexibel
  Creatief
  VCA**/ISO 9001

Diensten

Sloopwerkzaamheden
Reconstructie-werkzaamheden
Terreinverharding
Asfalterings-werkzaamheden
Ontgraven bouwputten
Grondwerkzaamheden
Rioleringswerkzaamheden
Putrenovatie
Complete basis en uitvoering sloop

Bedrijfsgegevens

Veenwal 22 B01
3871 KG Hoevelaken

Buitenplaatsweg 2
3833 AD Leusden

Telefoon: 033-4795795
Mobiel: 06 26336888
E-mail: info@wernsenbv.nl