Menu

Straatwerk en riolering

Een strak en mooi aangelegd straatwerk is bepalend voor het aanzicht van uw terrein of pand. Wernsen BV kan diverse soorten straatstenen voor u inkopen en tot een prachtig geheel verwerken. Ook voor rioleringswerkzaamheden zijn we u graag van dienst. Dus voor al u straatwerk en aanleg/herstel van u riool in o.a. Amersfoort, Leusden, Achterveld, Hoevelaken en Nijkerk kunt u bij ons terecht.

Machinaal bestraten

Industrieterreinen, parkeerterreinen en wegen zijn veelal grote oppervlakten straatwerk. Tegenwoordig is het verplicht dit straatwerk machinaal te leggen. Wernsen BV is gespecialiseerd in het machinaal straatwerk. Infiltratie systeem, drainage, straatkolk of put worden met de juiste afwatering in de straat verwerkt.

Riolering

Voor zowel aanleg, onderhoud als reparatie van uw riool helpen wij u graag. Naast huisaansluitingen vernieuwen wij ook complete riolen voor aannemers, gemeenten en particulieren. Wij staan voor een goede en duurzaam aangelegde rioolconstructie met een lange levensduur. Uiteraard behoort een gedeeltelijke reconstructie / vervanging van het riool ook tot de mogelijkheden.

 

Over ons

  Vakkundig
  Veelzijdig
  Flexibel
  Creatief
  VCA**/ISO 9001

Diensten

Sloopwerkzaamheden
Reconstructie-werkzaamheden
Terreinverharding
Asfalterings-werkzaamheden
Ontgraven bouwputten
Grondwerkzaamheden
Rioleringswerkzaamheden
Putrenovatie
Complete basis en uitvoering sloop

Bedrijfsgegevens

Veenwal 22 B01
3871 KG Hoevelaken

Telefoon: 033-4795795
Mobiel: 
06 26336888
E-mail: info@wernsenbv.nl